Kërkohet koncentrim...

Kërkohet koncentrim…

Dikush  mund të sheh vetëm një peizazh piktoresk ta bëjë një vlerësim si i punim i mirë apo i keq, mirëpo, në të vërtetë ai që nuk vërenë asgjë tjetër ka sy të pastërvitur.

Në pamje të parë ju mund të shihni një shtëpi, një pemë, një gardh po kurrsesi nuk mund të dalloni 4 kafshë pa u fokusuar në fotografi.

Në fotografinë e më lart fshihen 4 kafshë: Lepuri, foka, majmuni dhe gomari.

I gjetët? Nëse jo, shikoni foton më poshtë: