Kastrati: Ky është një  gëzim shumë i madh.-Bahtiri: Kosova ka nevojë për njerëz si Halil Kastrati

Kastrati: Ky është një  gëzim shumë i madh.-Bahtiri: Kosova ka nevojë për njerëz si Halil Kastrati

Në fshatin Fashër të Mitrovicës është vënë gurthemeli  i  ndërtimit të 51 shtëpive për familjet në nevojë. Ky projekt është bashkëpunim midis Shoqatës bamirëse “Jetimat e Ballkanit”, komunës së Mitrovicës dhe donatorëve të tjerë. Vlera e investimit është mbi 1 milion euro dhe punimet pritet të përfundojnë brenda këtij viti./21Media