Shala: Gjykata nga janari deri tash ka shqyrtuar mbi 12 mijë lëndë

Gjykatat në Kosovë po përballen me numër të të infektuarve në sistemin gjyqësor çka pengon kthimin  e normalitetit në gjykata. Vetëm në Gjykatën e Apelit janë të infektuar gjashtë gjyqtarë dhe 16 zyrtare. Megjithatë nga janari e deri me tash janë shqyrtuar mbi 12 mijë lëndë. Kjo gjykatë kërkon shtimin e numrit të gjyqtareve. Gazetari Bahtir Cakolli ka zhvilluar një bisedë me kryetarin e Gjykatës së Apelit, Hasan Shala./21Media