UEFA në javën e ardhshme merr  vendime të reja   

UEFA në javën e ardhshme merr  vendime të reja   

UEFA  po punon për përfundimin e garave , të ligave nacionale dhe atyre europiane . Parashihet që finalja e Ligës së Europës të zhvillohet me 26 gusht , ndërsa ajo e Ligës së kampionëve me 29 gusht.  Në javën e ardhshme  UEFA shqyrton  modalitetet e  reja .(E pergaditi-Tomor GRABOVCI)./21Media