Kushte te mira në zonat rurale për hapjen e serave

Kushte te mira në zonat rurale për hapjen e serave

Kultivimi i domates në Kosovë ka një tendencë të vazhdueshme të shkojë drejt kultivimit në mjedise të mbrojtura, çka e përmirëson po  mesataren e rendimentit për sipërfaqe dhe dalja në treg është më e hershme. Edhe në komunën e Hanit të Elezit serat po lulëzojnë dita ditës në zonat rurale. Nga përfitimet  që sjell domatja jetojnë shumë familje të kësaj ane./21Media