U rrënuan të gjitha kazinot- 35 të arrestuar, përfshirë 12 pjesëtarë të Policisë

 U rrënuan të gjitha kazinot- 35 të arrestuar, përfshirë 12 pjesëtarë të Policisë

Prokuroria dhe policia kumtuan hollësi të reja për aksionin në Karaçevë të Kamenicës.

U rrënuan të gjitha kazinot. Nga 35 të arrestuarit, 12 prej tyre janë pjesëtarë të Policisë./21Media