Një grup vullentarësh tash e 4 ditë kanë filluar të largojnë mbeturina nga rruga që të dërgon për në Bogë.

Në rrjetet sociale këta vullnetarë kanë publikuar disa fotografi nga ky aktivitet i tyre, teksa kanë treguar se vetëm sot nga kjo rrugë janë larguar 53 thasë me mbeturina.

Njëri prej këtyre vullentarëve, Llaki Lul Murati në Facebook ka shkruar se në mbledhjen e mbeturinave sot nuk i ka penguar as shiu./21Media

Dita e 4er 53 thas × 100litra spo di a me kesh a me kajt 🥺😂 sot na u bashkangjiten Shpresa Bukleta dhe Zeki…

Posted by Llaki Lul Murati on Friday, December 25, 2020