Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar (QKMK) ka njoftuar se në këto tri pika kufitare të daljes nga Kosova, po kërkohet testi negativ për Covid-19.

Sipas një tabele të publikuar nga QKMK, pikat kufitare në Glloboqicë, Kullë dhe Han i Elezit po kërkojnë test negativ për koronavirus.

Në Kosovë vetëm dje janë regjistruar 214 raste të reja me koronaivrus. /21Media