Atë mund ta bëjnë me lejen e prindërve

Atë mund ta bëjnë me lejen e prindërve

Viktoria është shteti i pestë që lejon njerëzit të ndryshojnë seksin në certifikatën e tyre të lindjes.

Pritet që të zyrtarizohet me ligj pasi të marrë pëlqimin mbretëror. Sipas ligjit të ri, njerëzit transgjinorë kanë lirinë të kenë dokumentet e tyre legale që i identifikojnë, edhe kur bëjnë ndërhyrje kirurgjikale.

Edhe fëmijët do të jenë në gjendje të ndryshojnë gjininë e tyre me lejen e prindërve.

Shtetet e tjera ku lejohet që të gjithë të ndryshojnë gjininë janë: Tazmania, Territori Verior, Australia Jugore dhe Territori i Kryeqytetit Australian.