Një pacienteje i është përkeqësuar gjendja

 Një pacienteje i është përkeqësuar gjendja

Një paciente me koronavirus ka përkeqësim të gjendjes dhe ndodhet në kujdesin intensiv të klinikës infektive të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës. Të prekurit e tjerë janë në gjendje stabile. Kosova deri më tani numëron 112 raste./21Media