Dy futbollistët e rinjë të Ballkanit dalin pozitiv me Covid 19

Dy futbollistët e rinjë të Ballkanit dalin pozitiv me Covid 19

Konovirusi prek edhe sportistët në Kosovë . Dy vëllëzërit Kolgeci futbollist të grupmoshave të reja të  Ballkanit , kanë dal pozitiv me Covid 19  dhe ju  nënshtruan izolimit shtëpiak . Klubi dhe Federata në mbeshtetje të tyre .(E pergaditi- Tomor GRABOVCI)./21Media