Kërkohet trajtimin i barbartë i kësaj kategorie

Kërkohet trajtimin i barbartë i kësaj kategorie

Me moton “Të gjithë dallojmë, jo vetëm unë”, shoqata “Autizmi” shënoi Ditën Botërore të Autizmit. Përmes një marshi, u kërkua vetëdijësim më i madh, trajtim i barbartë i kësaj kategorie në shoqëri dhe përkrahje institucionale./21Media