Shoqata “Miqtë e Amerikës” vlerësoi lart kontributin e tij për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës

Shoqata “Miqtë e Amerikës” vlerësoi lart kontributin e tij për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës

Në Prishtinë u festua ditëlindja e ish-presidentit amerikan, Bill Clinton, I cili sot mbushi 74 vjeç.

Shoqata Miqtë e Amerikës vlerësoi lart kontributin e tij për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës./21Media