Me fillim nga ora 10:00 sot do të mbahet seanca e rregullt plenare në Kuvendin e Kosovës.

Në këtë seancë pritet të diskutohet për situatën epidemiologjike dhe sigurimin e vaksinës anti-Covid-19, kjo pas kërkesës së Partisë Demokratike të Kosovës./21Media