Në Batllavë edhe vera edhe dimri janë të bukura...

Në Batllavë edhe vera edhe dimri janë të bukura…

Për disa çaste do të ikim përtej Prishtinës dhe do të stacionohemi në liqenin e Batllavës, vend ky gjithmonë atraktiv për syrin e vizitorit! Këtë vend freskimi e vizitoi edhe ekipi ynë dhe gazetarja jonë Valmira Hoti na solli këtë reportazh nga Batllava,/21Media