70 thënie pozitive për fillimin e vitit të ri:

70

“Cheers për një vit të ri dhe një tjetër shans për ne për ta marrë atë të drejtë.” – Oprah Winfrey

69

“Ne të gjithë marrim saktësisht të njëjtat 365 ditë. Dallimi i vetëm është ajo që bëjmë me ta ”. – Hillary DePiano

68

“Nuk do të ishte e Vitit të Ri nëse nuk do të kisha pendim.” – William Thomas

67

“Shkruajeni në zemrën tuaj që çdo ditë është dita më e mirë në vit.” – Ralph Waldo Emerson

66

“Për fjalët e vitit të kaluar i përkasin gjuhës së vitit të kaluar. Dhe fjalët e vitit të ardhshëm presin një zë tjetër. Dhe të japësh një fund është të fillosh. ” – T.S. Eliot

65

“Dita e Vitit te Ri. Një fillim i freskët. Një kapitull i ri në jetë që pret të shkruhet. Pyetje të reja për tu bërë, përqafuar dhe dashuruar. Përgjigjet për t’u zbuluar dhe më pas jetuar në këtë vit transformues të kënaqësisë dhe të vetë-zbulimit. Sot gdhend një ndërhyrje të qetë për veten në të cilën të ëndërrosh, stilolaps në dorë. Vetëm ëndrrat lindin për të ndryshuar. ” – Sarah Ban Breathnach

64

“Për të pasur një vit që dëshiron të kesh, duhet të ndodhë diçka që nuk mund ta shpjegosh pse ndodhi. Diçka duhet të ndodhë që ju nuk mund ta stërvitni. ” – Bobby Bowden

63

“Nesër është faqja e parë bosh e një libri me 365 faqe. Shkruaj një të mirë. ” – Brad Paisley

62

“Bëhuni gjithmonë në luftë me veset tuaja, në paqe me fqinjët tuaj dhe le çdo vit të ri t’ju gjejë një njeri më të mirë.” – Benjamin Franklin

61

“Le që rezolucioni ynë i Vitit të Ri të jetë ky: ne do të jemi atje për njëri-tjetrin si anëtarët e tjerë të njerëzimit, në kuptimin më të mirë të fjalës.” – Goran Persson

60

“Viti i ri qëndron para nesh, si një kapitull në një libër, duke pritur të shkruhet. Ne mund të ndihmojmë për të shkruar atë histori duke vendosur qëllime. ” – Melody Beattie

59

“Një optimist qëndron deri në mesnatë për të parë vitin e ri brenda. Një pesimist qëndron deri për t’u siguruar që viti i vjetër largohet.” – Bill Vaughn

58

“Sa herë që copëtoni një gjethe nga një kalendar, ju paraqisni një vend të ri për ide dhe përparime të reja.” – Charles Kettering

57

“Kam pasur disa përvoja të mrekullueshme të jashtëzakonshme në natën e Vitit të Ri.” – Debbie Harry

56

“Shumë vite më parë unë vendosa kurrë të mos shqetësohem me rezolutat e Viteve të Re, dhe kam mbërthyer me të qysh atëherë”. – Dave mjekër

55

“Rezoluta Një: Do të jetoj për Perëndinë. Rezoluta e dytë: Nëse askush tjetër nuk e bën, unë prapë do ta bëj. ” – Jonathan Edvard

54

“Rezoluta e Vitit të Ri: Të tolerosh budallenjtë më me kënaqësi, me kusht që kjo të mos i inkurajojë ata të marrin më shumë kohën time.” – James Agate

53

“Një vit i ri sjell jo vetëm lumturi, na bën të lumtur me shpresë për të përmbushur ëndrrën tonë ose një fillim të ri të jetës sonë. Pra, një vit i ri është shumë i veçantë për të gjithë “. – Santonu Kumar Dhar

52

“Mund të zgjasin të gjitha problemet tuaja për sa i përket zgjidhjeve të Vitit të Ri.” – Joey Adams

51

“Viti i Ri është një ditë, për të akorduar ritmin e quajtur SOUL, me akordet më të mirë të quajtur EXPERIENCES dhe të luani kitaren e quajtur JETA.”

50

“Suksesi dhe lumturia juaj qëndron tek ju. Zgjidhuni për të mbajtur të lumtur, dhe gëzimin tuaj dhe ju do të formoni një ushtri të pathyeshme kundër vështirësive. ” – Helen Keller

49

“Ajo që ju sjell Viti i Ri do të varet shumë nga ajo që ju sjellni në Vitin e Ri.” – Vern McLellan

48

“Një vit i ri sjell hirin e ri për arritje të reja.” – Lailah Gifty Akita

47

“Maj Viti i Ri t’ju sjellë kurajo për të prishur zgjidhjet tuaja herët. Plani im është që të betohem çdo lloj virtyti, në mënyrë që të triumfoj edhe kur të bjerë ”. – Aleister Crowley

46

“Momentet më të lumtura të jetës sime kanë qenë ato të pakta që kam kaluar në shtëpi në gjirin e familjes time.” – Thomas Jefferson

45

“Ne mund të gjejmë një shpresë të re çdo ditë të re dhe çdo vit të ri.” – Lailah Gifty Akita

44

“Unë nuk bëra asnjë rezolutë për Vitin e Ri. Zakoni për të bërë plane, për të kritikuar, sanksionuar dhe formuar jetën time, është shumë e një ngjarje të përditshme për mua. ” – Anais Nin

43

“Nëse më keni kërkuar Rezolutën time të Vitit të Ri, do të ishte të zbuloni kush jam.” – Cyril Cusack

42

“Asnjëherë mos lini asgjë të thahet pasi dielli lind për Vitin e Ri.” – Markus Zusak

41

“Fundi i vitit nuk është as një fund, as një fillim por një vazhdim, me gjithë mençurinë që përvoja mund të futë tek ne.” – Hal Borland

40

“Fillimet e reja janë në rregull, dhe ju jeni të detyruar të ndjeni njëfarë niveli të eksitimit pasi shanset e reja vijnë në rrugën tuaj.” – Auliq Ice

39

“Viti i Vjetër ka shkuar. Lëreni të kaluarën e vdekur të varrosë të vdekurit e vet. Viti i Ri ka marrë në zotërim orën e kohës. Të gjithë përshëndesin detyrat dhe mundësitë e dymbëdhjetë muajve të ardhshëm! ” – Edward Payson Powell

38

“Viti i Ri – një kapitull i ri, vargje e re, apo thjesht e njëjta histori e vjetër? Në fund të fundit i shkruajmë. Zgjedhja është e jona. ” – Alex Morritt

37

“Kartat e Vitit të Ri nga miqtë – modele me ngjyra të jetës sime.” – Mitsu Suzuki

36

“Dita e Vitit të Ri është ditëlindja e çdo njeriu.” – Charles Lamb

35

“Fundi i vitit nuk është as një fund, as një fillim por një vazhdim, me gjithë mençurinë që përvoja mund të futë tek ne.” – Hal Borland

34

“Për një vit të ri për t’ju sjellë diçka të re, bëni një lëvizje, si një flutur duke shqyer kokën e saj! Bëni një lëvizje! ” – Mehmet Murat Ildan

33

“Marrja e rezolutave të Vitit të Ri është një gjë. Të mbetesh i vendosur dhe të shohësh përmes tyre është krejt tjetër. ” – Alex Morritt

32

“Hidhni vitin e fundit në harresën e heshtur të së kaluarës. Lëreni, sepse ishte e papërsosur dhe falënderoni Zotin që mund të shkojë. ” – Brooks Atkinson

31

“Unë shpresoj që ju të merrni të gjithë ëndrrën tuaj në dorë deri në fund të vitit.” – Faiz Israili

30

“Mësoni nga dje, jetoni për sot, shpresoni për nesër”. – Albert Einstein

29

“Lista e rezolutave të Vitit tim të Ri zakonisht fillon me dëshirën për të humbur midis 10 dhe 3,000 paund.” – Nia Vardalos

28

“Mësimi i paçmuar në Vitin e Ri është se mbarojnë fillimet e lindjes dhe fillimet e lindjes. Dhe në këtë vallëzim elegant të koreografizuar të jetës, as gjetja e një fundi në tjetrin. ” – Craig D. Lounsbrough

27

“Rezolutat e mira janë thjesht kontrolle që burrat tërheqin në një bankë ku ata nuk kanë llogari.” – Oscar Wilde

26

“Nuk është vetëm një vit i ri; është një shans i ri për të gjithë që të rinisin përsëri. ” – Mohamed Sekouty

25

“Bëni synimet e Vitit të Ri. Gërmoni brenda dhe zbuloni se çfarë dëshironi të keni ndodhur në jetën tuaj këtë vit. Kjo ju ndihmon të bëni pjesën tuaj. Anshtë një pohim se jeni i interesuar të jetoni plotësisht jetën gjatë vitit që do të vijë. ” – Melody Beattie

24

“Të gjithë ne çdo vit, ne jemi një person tjetër. Unë nuk mendoj se ne jemi i njëjti person gjatë gjithë jetës sonë. ” – Steven Spielberg

23

“Drita më e lavdishme e Vitit të Ri është shpresa e ëmbël.” – Mehmet Murat ildan

22

“Jeta nuk ka asnjë të largët, prandaj zgjohu dhe ndryshoje.” – Sushil Singh

21

“Ky është viti i ri, i ri. Ju mund të kaloni një vit tjetër, duke kontrolluar lundrimin në kontrollin e lundrimit. Ose mund të dilni nga zona juaj e rehatisë, duke provuar gjëra që nuk keni bërë kurrë më parë, dhe ta bëni vitin 2012 si vitin që lartësoheni nga ku jeni dhe fluturoni lart. Bëni të ndodhë! ” – Pablo

20

“Dhe tani ne mirëpresim Vitin e Ri, plot gjëra që nuk kanë qenë kurrë.” – Rainer Maria Rilke

19

“Agedo epokë e ka cilësuar vitin e lindur të ri kohën më të përshtatshme për brohoritje festive.” – Walter Scott

18

“Do të ketë gjithnjë diçka të vjetër në Vitin e Ri!” – Mehmet Murat Ildan

17

“Rezolucioni im i Vitit të Ri është që t’i përmbahem një plani të mirë stërvitje që do të më mbajë të shëndetshëm dhe të lumtur.” – James Lafferty

16

“E di. Unë jam dembel. Por bëra vetes një rezolutë të Viteve të Reja që do të shkruaja vetë diçka vërtet të veçantë. Cila do të thotë që kam dhjetor, apo jo? ” – Katerina O’Hara

15

“Ne jemi autorët e fatit tonë. Askush nuk mund ta shohë vizionin më të qartë, të besojë dhe të punojë më shumë për ta bërë atë realitet më shumë sesa vizionari. ” – Nike Campbell-Fatoki

14

“Bëni synimet e Vitit të Ri. Gërmoni brenda dhe zbuloni se çfarë dëshironi të keni ndodhur në jetën tuaj këtë vit. Kjo ju ndihmon të bëni pjesën tuaj. Anshtë një pohim se jeni i interesuar të jetoni plotësisht jetën gjatë vitit që do të vijë. ” – Melody Beattie

13

“Ka gjëra më të mëdha për t’u arritur në çdo vit të ri, dhe secili duhet të përgatitet për të qenë të shkëlqyeshëm, jo ​​me fjalë gojore, por nga shumë sakrifica.” – Michael Bassey Johnson

12

“Jini të kënaqur me ato që gëzoheni në mënyrën si janë gjërat. Kur e kupton se nuk ka asgjë që mungon, e gjithë bota të përket ty. Gëzuar Vitin e Ri ”

11

“Daydo ditë e re është një faqe bosh në ditarin e jetës suaj. Sekreti i suksesit është kthimi i këtij ditari në historinë më të mirë që ndoshta mundeni. Ju uroj Gëzuar Vitin e Ri dhe ditarin plot me histori më të mira të shkruara ndonjëherë në jetën tuaj. ”

10

“Dhe unë hyra në Vitin e Ri duke e dashuruar veten pak më pak, por pak më shumë ku kishte rëndësi në të vërtetë.” – Dominic Riccitello

9

“Tani Viti i Ri që ringjall dëshirat e vjetra, shpirti i zhytur në mendje për vetminë tërhiqet.” – Omar Khayyam

8

“Në Vitin e Ri, ju mbani të gjitha përvojat e viteve të kaluara dhe kjo është fuqia më e madhe për çdo Vit të Ri! Këtë vit përsëri, ju jeni më pak student dhe më mjeshtër! ” – Mehmet Murat Ildan

7

“Objekt i një viti të ri nuk është se duhet të kemi një vit të ri. Isshtë se ne duhet të kemi një shpirt të ri dhe një hundë të re; këmbë të reja, një palcë të re, veshë të rinj dhe sy të rinj. Në qoftë se një njeri i veçantë nuk bëri rezolutat e Vitit të Ri, ai nuk do të bënte asnjë rezolutë. Në qoftë se një njeri nuk fillon të shqetësohet për gjërat, ai me siguri nuk do të bëjë asgjë efektive. ” – G.K. Chesterton

6

“Maj Viti i Ri t’ju sjellë kurajo për të thyer rezolutat tuaja herët! Plani im është që të betohem çdo lloj virtyti, në mënyrë që të triumfoj edhe kur bie! ” – Aleister Crowley

5

“Everydo popull i Vitit të Ri ju dhuron disa dhurata, por dhuratat tuaja më të mira nuk merrni kurrë ndryshime: ekzistencën tuaj! Alsoshtë gjithashtu dhurata juaj më e mirë për të tjerët! ” – Mehmet Murat Ildan

4

“Ne e kalojmë 1 janarin duke ecur nëpër jetën tonë, dhomë për dhomë, duke hartuar një listë të punës që duhet të bëhet, çarje që duhen patur. Ndoshta këtë vit, për të balancuar listën, ne duhet të ecim nëpër dhomat e jetës sonë … duke mos kërkuar të meta, por për potenciale. ” – Ellen Goodman

3

“Pendimet e çdo viti janë zarfe në të cilat gjenden mesazhe shprese për Vitin e Ri.” – John R. Dallas Jr.

2

“Zile e mrekullueshme e mrekullueshme e akullit të tejdukshëm është pezulluar në ajër të mesëm. Tingëllon për të njoftuar mbarimet dhe fillimet. Dhe unazë sepse ka një premtim dhe çudi të freskët në qiell. ” – Vera Nazarian

1

”Lëreni që marka e Vitit të Ri t’ju ​​zbulojë më të freskët, më të lumtur, më të shëndetshëm, më të gëzuar, më të gëzuar dhe më të kënaqur. Këtu po ju uroj një Vit të Ri të lumtur. “