Sot në Prishtinë ka filluar të shënohet  “Java evropiane e sportit“ me c'rast KOK-u dhe MKRS organizuan konferencën “Forumi për Sportin”. (Raport i Tomor GRABOVCIT)./21Media  

Sot në Prishtinë ka filluar të shënohet  “Java evropiane e sportit“ me c’rast KOK-u dhe MKRS organizuan konferencën “Forumi për Sportin”. (Raport i Tomor GRABOVCIT)./21Media