Një grua nga Anglia për tri ditë arriti të pikturojë diçka të veçantë  për djalin e saj të cilin po pret ta lindë.

Sipas mediave të huaja, Rebeca dëshironte që kohën e saj të mbyllur ta kalonte duke bërë diçka.

Ajo kaloi orë të tëra duket pikturuar një hënë dhe skenë pylli, para ardhjes së djalit të saj në shtator. /21Media