Në opozitë dhe ndër njohës të rrethanave ka pikëpamje të ndryshme

Në opozitë dhe ndër njohës të rrethanave ka pikëpamje të ndryshme

Duket se pikërisht në programin qeverisës do të definohet përfundimisht fati i Agjencisë së Privatizimit. Për këtë çështje, në opozitë dhe ndër njohës të  rrethanave ka pikëpamje të ndryshme./21Media