Dr.Ramadani: Dje kemi testuar mbi 500, ndërsa sot mbi 300 dhe besoj arrin në një mijë

Dr.Ramadani: Dje kemi testuar mbi 500, ndërsa sot mbi 300 dhe besoj arrin në një mijë

Testimet për Covid-19 tash dy ditë radhazi po kryhen edhe në qendër të kryeqytetit. Testimi u krye falas. Mbase kjo bëri që një numër i madh i qytetarëve të presin në radhë për t’u testuar .(E pergaditi- R T V  2 1 )/21Media