Një shtatzënë dhe një pacient në gjendje të rëndë 

Një shtatzënë dhe një pacient në gjendje të rëndë 

Në Klinikën Infektive të Qendrës Klinike Univeristare po mjekohen 55 pacientë të prekur me Covid 19. Prej tyre 6 janë në okisgjenoterapi dhe dy në gjendje kritike shëndetësore, një nga ta një grua shtatzënë. Ndërsa, gjendja e pacientëve të tjerë është stabile./21Media