Në Klinikën Infektive dy pacientë  në gjendje të rëndë

Në Klinikën Infektive dy pacientë  në gjendje të rëndë

Vendi ynë po vazhdon të përballet me rritje të rasteve me  koronavirus. Vetëm mbrëmë u konfirmuan 183 raste të reja ndërsa numri i të hospitalizuarve  po i sfidon kapacitetet spitalore. Në klinikat e Qendrës Klinike Universitare po mjekohen 186 pacientë me Covid-19. Prej tyre 107 në Infektivë, 15 në Mjekësinë sportive dhe 34 në Pulomologji.  Pacientë me koronavirus po mjekohen edhe e në spitalet e përgjithshme./21Media