Deri më tani janë të infektuar rreth 50 të moshuar 

Deri më tani janë të infektuar rreth 50 të moshuar 

Në Shtëpinë e të Moshuarve në Prishtinë deri më tani rreth 50 të moshuar janë infektuar me COVID-19. Por fatmirësisht asnjëri nuk humbi jetën. Shtëpinë e të moshuarve e vizituan kryeministri në detyrë Avdullha Hoti dhe ministri në detyrë i Punës dhe i Mirëqenies Sociale, Skender Reçica./21Media