Në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës 16 pacientë me Covid-19 janë në gjendje më të rëndë, ndërsa 34 tjerë në oksigjenoterapi.

Sipas raportit të Spitalit nga personeli i Spitalit 6 mjekë, 15 infermierë dhe 3 punëtorë të shërbimit teknik janë të infektuar me Covid-19.

Gjatë 24 orët e fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, 180 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë./21Media