Në spitalin e Pejës po trajtohen 77 pacientë, prej tyre 60 janë të konfirmuar me COVID-19, ndërsa 17 në pritje të rezultateve. Sipas njoftimit të spitalit, nga pacientët e shtrirë 21 janë në oksigjeno terapi, 8 pacientë janë në gjendje më të rëndë, ndërsa pacientët e tjerë janë në gjendje më stabile.

Bëhet e ditur se nga personeli i spitalit 5 mjekë, 4 infermierë dhe 1 bioinxhinjer janë të infektuar me Covid-19./21Media

Sot më 18.07.2020 Spitalin e Përgjithshëm në Pejë po trajtohen 77 pacientë me Covid-19. Nga këta pacientë 60 të…

Posted by Spitali i Përgjithshëm Pejë on Friday, July 17, 2020