Në Spitalin “Sheikh Zayed” në Vushtrri janë duke u trajtuar 33 pacientë, 28 prej tyre kanë rezultuar pozitiv me Covid-19.

Sipas një njoftimi të Spitalit në “Facebook”, dy pacientë janë të intubuar dhe 3 me CPAC.

Ndërsa sa ai përket stafit mjekësor, 8 infermierë janë me Covid-19./21Media