Zëvendëspresidenti Joe Biden po prin bindshëm në Ohio, që njëkohësisht është një nga shtetet përcaktuese të fituesit në zgjedhjet e Amerikës.

Zëvendëspresidenti Joe Biden po prin bindshëm në Ohio, që njëkohësisht është një nga shtetet përcaktuese të fituesit në zgjedhjet e Amerikës.

Biden aktualisht ka 54.4% të votave, ndërsa Trump 44.4%. Deri tash janë numëruar 44% të votave.

Shteti i Ohios ka 18 vota elektorale, vota të cilat janë shumë të rëndësishme për Biden që t’i fitojë zgjedhjet.

Zëvendëspresidenti Joe Biden po prin bindshëm në Ohio, që njëkohësisht është një nga shtetet përcaktuese të fituesit në zgjedhjet e Amerikës.

Biden aktualisht ka 54.4% të votave, ndërsa Trump 44.4%. Deri tash janë numëruar 44% të votave.

Shteti i Ohios ka 18 vota elektorale, vota të cilat janë shumë të rëndësishme për Biden që t’i fitojë zgjedhjet.

Donald Trump i republikanëve e ka ngushtuar dallimin me kandidatin demokrat për president të Amerikës, Joe Biden, në Teksas.

Një nga shtetet më të mëdha të SHBA’së, ku historikisht fitojnë republikanët, po printe Biden i demokratëve, shkruan Gazeta Express.

Edhe në Pensilvania, një nga shtetet kyçe, po fiton Biden
Megjithatë, tash kur janë numëruar 77 për qind e votave, Trump ka 50 për qind, ndërsa Biden 48.1.

Janë numëruar 37 për qind të votave në Teksas dhe po prin kandidati demokrat, Joe Biden.

Teksas njihet si shteti që historikisht i takon republikanëve dhe në të gjitha zgjedhjet e dekadave të fundit, kanë fituar ata, shkruan Gazeta Express.

Në 37 për qindëshin e numëruar, Biden ka 51.2 të votave, ndërsa Trump 47.5.