Me 12 bimë mjekuese dhe aromatike punësohen 13 punëtorë

Me 12 bimë mjekuese dhe aromatike punësohen 13 punëtorë

Shumë gra fermere në Kosovë po shfrytëzojnë parcelat e tokës së familjes për të kultivuar lloje të ndryshme të bimëve mjekësore aromatike. Promovimi i këtyre kulturave  shton potencialin për punësim dhe gjenerim të të ardhurave. Edhe në komunën e Malishevës hektarë të tërë po mbillen me bimë mjekuese, kurse tregu për shitje është siguruar.Në vazhdim reportazhi i gazetarit Bahtir CAKOLLI./21Media