Kurti: Nevojitet një hetim i ri i pavarur dhe profesional

Kurti: Nevojitet një hetim i ri i pavarur dhe profesional

Qytetarë të shumtë, pjesëtarë të shoqërisë civile, aktivistë politikë marshuan për të kërkuar drejtësi në trevjetorin e vdekjes së aktivistit të Lëvizjes Vetëvendosje, Astrit Dehari. Njëkohësisht, u kërkuar hetim i ri dhe i pavarur. Përveç, marshit, u bënë homazhe dhe u vendosën kurora lulesh tek varri i tij në Zllatar./21Media