Video që sjell shumë emocion

Video që sjell shumë emocion

Grupi “Bando35” sollën shumë muzikë e argëtim në rrugët e qytetit Izmir në Turqi. Anëtarët e grupit janë me prejardhje nga Kosova dhe Maqedonia e Veriut, por të lindur e rritur në Izmir.

Nga masat mbrojtëse që ka vendosur shteti turk është edhe qëndrimi në shtëpi, prandaj grupi ka vendosur që të argëtojë banorët me instrumentale të ndryshme turke, por edhe ballkanike ndër to edhe instrumentali i këngës “Oj Kosovë oj nëna ime”.

Kjo video është dërguar nga një shikues./21Media