Një dasmë më ndryshe  Jess Melara dhe Tony Sanchez në dasmën e tyre kanë planifikuar diçka më ndryshe, ata kanë vendosur që të mos kenë një tortë të bardhë tradicionale në dasmë, por në vend të saj kanë zgjedhur picë.

 Një dasmë më ndryshe 

Jess Melara dhe Tony Sanchez në dasmën e tyre kanë planifikuar diçka më ndryshe, ata kanë vendosur që të mos kenë një tortë të bardhë tradicionale në dasmë, por në vend të saj kanë zgjedhur picë.

Në dasmë dyshja simpatike ka kryer të gjitha traditat që kryen një çift me tortën.  Veç kësaj çifti ishte përkujdesur që në tavolinë për mysafirëve t’i dhuroj nga një kuti pice të cilën do e mbanin si kujtim nga kjo martes e veçantë.

Shikoni më poshtë fotot interesante nga dasma e çiftit./21Media