Intensiteti i qarkullimit në akset rrugore jashtë qytetit është rritur

Intensiteti i qarkullimit në akset rrugore jashtë qytetit është rritur

Në vendkalimin kufitar Tabanoc sot është rritur frekuenca e automjeteve dhe koha për pritje për dalje nga vendi është rreth një orë njoftojnë nga Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë së Veriut.

Në vendkalimet tjera kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dajlje, raporton TV21.

Gjithashtu nga Lidhja Auto-Moto e Maqeodnisë njofotjnë se intensiteti i qarkullimit në akset rrugore jashtë qytetit është rritur./21Media