Jeta në vitet e 50-ta

Jeta në vitet e 50-ta

Shpesh herë na bie të dëgjojmë prindërit apo të moshuarit teksa thonë ‘përpara ishte ndryshe’, fjali kjo që hap tema të shumta në shoqërinë e sotme, shkruan rtv21.tv

Ndonëse nuk kanë qenë femra të rrjeteve sociale dhe kryesisht të Instagramit, vajzat e viteve të 50-ta,  mbeten përsëri të bukura dhe të adhuruara edhe në ditët e sotme.

Këto foto bardh e zi ua dëshmojnë më së miri këtë fakt.