Përballje kosovare Vushtrria -Istogu

Përballje kosovare Vushtrria -Istogu

Në Vjenë të Austrisë, janë përcaktuar palët rivale për garat evropiane në hendboll  për meshkuj dhe femra. Në  konkurrencën e femrave në rundin e dytë të kupës evropiane përballen Vushtrria dhe  Istogu.(E pergaditi-Tomor GRABOVCI)./21Media