“Nefes” trgon se edhe në jetën reale ka përjetuar dhunë

Duke folur për dhunën fizike ndaj femrave aktorja turke, İrem Helvacıoğlu e njohur si “Nefes” nga seriali “Sen Anlat Karadeniz” ka treguar se ka përjetuar dhunë fizike edhe në jetën reale, pasi që në rolin e “Nefesit” ajo ishte e dhunuar vazhdimisht nga bashkëshorti i saj.

“Është një ndjenjë shumë e frikshme dhe zhgënjyese të dish se ky realitet, kjo dhunë mund të përjetohet ende. Unë kam qenë gjithashtu i ekspozuar ndaj dhunës fizike në jetën time. Unë shoh Dhuna psikologjike në veçanti dhe e kuptoj më vonë, nuk u lë vend atyre që e zbatojnë”, tha aktorja
Duke bërë deklarata për marrëdhënien e saj me Yolaç Özcan, 32 vjeçarja tha “Marrëdhënia ime po shkon shumë mirë. Jemi të gjithë bashkë jashtë sheshit. Po mundohemi ta shfrytëzojmë sa më mirë kohën që na ka mbetur”./21Media

Back to top button