Portreti i “NënësTerezë” në Paris

Portreti i “NënësTerezë” në Paris

Prej sot libri “Nëna e Dashurisë” do të jetë pjesë e Bibliotekës së Forumit të Paqes në Paris. Ky libër u dhurua nga Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi.

“Populli ynë i dha botës një nënë shumë të dashur për gjithë popujt, e cila me rrugën e saj fisnike ishte simbol i mirësisë dhe mishërim i vetive më të mira njerëzore.”, ka shkruar Thaçi në Facebook.

Libri “Nëna e Dashurisë”, është shkruar nga Don Lush Gjergji në të cilën autori ka paraqitur portretin e Nënës Terezë./21Media