Dy prej tyre prekin shqiptarët në Luginë e Mal të Zi

Dy prej tyre prekin shqiptarët në Luginë e Mal të Zi

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Meliza Haradinaj-Stublla, së bashku me ministrin në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme të Shqipërisë, Gent Cakaj nënshkruan tri marrëveshje mes Kosovës e Shqipërisë, dy prej të cilave pwr shqiptarët e Luginës së Preshevës dhe në Mal të Zi. Pjesë e takimit të ministrave Haradinaj-Stublla dhe Cakaj ishin edhe përfaqësuesit e Luginës së Preshevës./21Media