Ushqimet kanë mundësinë që të ndryshojnë mënyrën si i pranon trupi juaj ilaçet

Ushqimet kanë mundësinë që të ndryshojnë mënyrën si i pranon trupi juaj ilaçet

Duhet të bëni shumë kujdes nëse jeni duke pirë ilaçe, sepse janë disa ushqime që duhet t’i shmangni patjetër. Ushqimet kanë mundësinë që të ndryshojnë mënyrën si i pranon trupi juaj ilaçet, duke shkaktuar efekte anësore, shpesh herë edhe të rrezikshme.

Disa nga ushqimet/pijet që s’duhet t’i përdorni nëse keni ilaçe:

Pije të gazuara, alkool

Ibuprofen

Qumësht, antibiotik

Djathë dhe mish me antibiotik.