Imazhe qesharake të fëmijëve

Imazhe qesharake të fëmijëve

Një njeri i mençur kishte thënë dikur: “Heshtja është e artë, përveç nëse ke fëmijë, atëherë heshtja është thjesht e dyshimtë.”

Është e vështirë të argumentosh me këtë dhe të gjithë e dimë se ndonjëherë duke lënë fëmijët vetëm për dy minuta mund të çojë në pasoja të paparashikueshme .

Më poshtë ju sjellim disa nga fotot që tregojnë aftësit e fëmijëve. Mbase atyre duhet t’u japim diçka si dëmshpërblim që i bëjnë të tjerët të buzëqeshin./21Media