Afati përfundon me 31 korrik

Afati përfundon me 31 korrik

Federata e Hendbollit të Kosovës , fillon  përgatitjet  për edicionin  e ardhshëm. Të mërkurën me 15 korrik fillon afati kalimtar për hendbollistë dhe hendbolliste .Ky afat përmbyllet me 31 korrik. Të drejtë paraqitje të kërkesave kanë lojtarë dhe lojtare që nuk kanë kontrata valide. (E pergaditi- Tomor GRABOVCI)./21Media