Vazhdojnë përgatitjet e federatave , dhe klubeve për fillimin e pjesës së dytë të garave . Nesër hapet dhe do të përfundoj me 22 janar , miniafati kalimtar dimëror për hendbollistë dhe hendbolliste./21Media