Prezantohen 100 shtëpi botuese me rreth 1 mijë e 300 tituj të rijnë

Prezantohen 100 shtëpi botuese me rreth 1 mijë e 300 tituj të rijnë

Nesër në Prishtinë hapet edicioni i 19-të i panairit të librit “Prishtina 2017”, ku do të marrin pjesë rreth 100 shtëpi botuese nga Kosova, Shqipëria ,Maqedonia dhe diaspora. Sipas organizatorëve, do të prezantohet rreth 1300 tituj të rijnë dhe do të shënohen një varg aktivitetesh, të cilat përkojnë me përvjetorë të mëdhenj të personaliteteve letrare shqiptare dhe botërore./21Media