Në zgjedhjet e 6 tetorit votojnë mbi 111 mijë votues të rinjë

Në zgjedhjet e 6 tetorit votojnë mbi 111 mijë votues të rinjë

Kosova do të mbajë zgjedhjet e parakohshme parlamentare nesër. Në këto zgjedhje në listën e votuesve do të jenë 111.733 votues të rinj. Ndryshe, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka shpërndarë materialet e ndjeshme zgjedhore dhe fletëvotimeve./21Media