Nesër KS i OKB-së diskuton raportin për Kosovës

1 min read

Raporti flet për zhvillimet 6 mujore në Kosovë

Nesër Këshilli i Sigurimit të Organizatës së Kombeve të Bashkuar diskuton raportin për Kosovës. Raporti në mënyrë kronologjike flet për ngjarjet dhe zhvillimet në Kosovë për periudhën 6 mujore.
Hollësi sjellë bashkëpunëtori ynë në Nju Jork, Halil Mula./21Media