BSPK artikuloi disa pakënaqësi dhe kërkesa të punëtorëve kosovarë

BSPK artikuloi disa pakënaqësi dhe kërkesa të punëtorëve kosovarë

Punëtorët nesër më 1 maj nuk do të protestojnë, shkaku i pandemisë. Por Bashkimi i Sindikatave të Pavarura artikuloi disa nga pakënaqësitë dhe kërkesat e punëtorëve kosovarë./21Media