Hyseni: Do të diskutohen elementet e marrëveshjes finale.- Limaj: Krijimi i unitetit politik i rëndësishëm për procesin 

Hyseni: Do të diskutohen elementet e marrëveshjes finale.-
Limaj: Krijimi i unitetit politik i rëndësishëm për procesin 

Nesër në Bruksel mbahet takimi i radhës në  nivel ekspertesh midis koordinatorin Skënder Hyseni dhe përfaqësuesit serb, Marko Gjuriq. Koordinatori Hyseni, tha së në këtë takim do të diskutohet për elemente të veçanta të marrëveshjes finale Kosovë Serbi. Ndërsa, analistet vlerësojnë se Qeveria nuk ka transparencë të plotë për procesin e dialogut. (Teksti- Burim ZARIQI, kamera- Orhan BYLYKBASH    )./21Media