Më 15 qershor nisin mësimin edhe maturantët

Më 15 qershor nisin mësimin edhe maturantët

Nga nesër në bankat e shkollës do kthehen nxënësit e klasave të nënta për mësimin plotësues i cili do vazhdojë për dy javë. Në komunën e Prishtinës thonë se i kanë marrë masat dhe janë të gatshëm që t’i respektojnë të gjitha rekomandimet me qëllim të ruajtjes së distancës dhe higjienës. Nga 15 qershori, për dy javë, mësimin në shkolla do ta nisin edhe maturantët./21Media