Pas pauzës për shkak të ndeshjeve ndërkombëtare, nesër dhe pasnesër rikthehen ndeshjet nga kampionatet kryesore evropiane dhe në program për t’u zhvilluar janë një numër i madh ndeshjeve shumë të rëndësishme.

Më poshtë po i rendisim ndeshjet kryesore të ditës së nesërme sipas kampionateve:

Liga angleze:

Everton – Liverpool – ora 13:30

Chelsea – Southampton – ora 16:00

Manchester City – Arsenal – ora 18:30

Neëcastle United – Manchester United – ora 21:00

Liga spanjolle:

Celta Vigo – Atletico Madrid – ora 16:00

Real Madrid – Cadiz – ora 18:30

Getafe – Barcelona – 21:00

Liga gjermane:

Freiburg – Werder Bremen – ora 15:30

Hoffenheim – Borussia Dortmund – ora 15:30

Arminia Bielefeid – Bayern Munich – ora 18:00

Liga italiane:

Napoli – Atalanta – ora 15:00

Inter – Milan – ora 18:00

Sampdoria – Lazio – ora 18:00./KP