QNR-ja bënë regjistrimin e këtyre votave

QNR-ja bënë regjistrimin e këtyre votave

Nesër mund të nisë numrimi i voatve me kusht, postë dhe të personave me nevoja te veçanta bënë të ditur në Qendren e Numërimit dhe Rezultateve. Nga ana tjetër njohës të procesit zgjedhor kërkojnë që kjo të bëhet sa më parë dhe të mos zvarriten rezultatet përfundimtare marrë parasysh që rezultati mund të përmbyset lehtë në 5 komuna të vendit./21Media