Nesër, e diele, 08.11.2020, në planprogram për t’u zhvilluar janë disa ndeshje shumë interesante nga kampionatet elitare evropiane, si ajo angleze, italiane, gjermane dhe spanjolle.

Por, cilat janë këto sfida të cilat një futbolldashës asesi nuk duhet t’i humbas?

KP renditë pesë ballafaqimet e paparashikueshme të cilat do të zhvillohen gjatë ditës së nesërme:

Manchester City – Liverpool (ora 17:30), ndeshje e vlefshme për kampionatin anglez, Premier League

Bayer Leverkuse – Gladbach (ora 18:00), ndeshje e vlefshme për kampionatin gjerman, Bundesliga

Lazio – Juventus (ora 12:30), ndeshje e vlefshme për kampionatin italian, Serie-A

Atalanta-Inter (ora 15:00), ndeshje e vlefshme për kampionatin italiane -Serie-A.

Valencia – Real Madrid (ora 21:00), ndeshje e vlefshme për kampionatin spanjoll, La Liga.